Як вибрати холодильний стіл

Для зберігання приготованої піци використовуються охолоджуючі столи, вироблені з нержавійки, або поверхню столу роблять з граніту. Стіл підтримує постійний низьку температуру. Для виробництва столів використовують ДСП, покриту нержавейкой. Такі столи годяться також для приготування страв та їх можна додатково оснастити.

Выбрать холодильный стол Вы можете на сайте http://pris.com.ua/catalog/holodilnye-i-morozilnye-stoly-186, специалисты помогут Вам сделать правильный выбор и предложить доступные цены.

Як вибрати холодильний стіл
Часто стільниці таких столів виготовляють з поліпропілену. Тоді на них можна обробляти м'ясо, рибу і нарізати овочі. Найбільш зносостійкі столи зі стільницями з граніту, на яких добре обвалювати тісто, що використовується в приготуванні піци або іншої випічки.

Корпус таких столів виготовляють із сталі, яка була оцинкована або з нержавіючої сталі і покривається покриттям з полімеру. Столи високої якості для цих цілей володіють суцільнометалевим корпусом, а пінополіуретан використовується в якості теплоізолятора, так як у нього низька теплопровідність і він добре зберігає холод.


Конструкція хорошого столу виконана таким чином, що його санітарна обробка проводиться дуже легко і якісно.

Частина для охолодження, як правило, розташована праворуч від нього, або внизу. Тоді розміри столу зовсім незначні. Довжина конструкції столу складає близько метра і вся їх площа - корисна. Такі столи зручні у використанні і дуже функціональні, через що знайшли своє застосування в піцеріях.

Похожие страницы